ONUR TURALI | SEO

Blog ; onurturali.blogspot.com    Katagori ; Webmaster     


Onur Turali  ; Bir web siteniz var. Tonlarca emek harcıyorsunuz fakat bir türlü ziyaretçi sayınızı yükseltemiyorsunuz. Bunların nedenleri ve çözümleri için kendi adıma mensup bloga sizleri davet ediyorum. Yazılarımı takip ederek web sitenizin ziyaretçi sayısını arttırabilirsiniz.

Sadece bu kadar da değil. Blogumda HTML, ASP, .NET gibi Webmaster'ların kullandığı bütün kod ve programlama dilleri hakkında yazılara da ulaşabilirsiniz.

Blogger destek bölümümüzden blogger için ipuçları ve önerilere ulaşabilir ve kendi önerilerinizi de yazabilirsiniz.

SEO kategorisinde ise SEO'yu en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorum. Bu kategorideki yazılarımı takip ederek sizde amatör bir SEO olabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi geliştirerek porfesyonel SEO'luğa adım adım yaklaşırsınız.

Google'ın yeni uygulaması olan Google Web Designer'ın rehberliğini yapıyorum. Bu uygulamayı iyi kullanmak ve kendinizi geliştirmek itiyorsanız Google Web Designer bölümünü takip ediniz.

Son olarak HTML kod isteminde kendinizi geliştirmek istiyorsanız Blogumda ki HTML kategorisi takip edebilirsiniz.

Ama her şeyden önce şunu unutmayın ki Başarıda tesadüfe yer yoktur. Bir şeyleri başarmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız önce buna inanmanız gerekir.

Onur Turalı. Genç ve amatör SEO.

                      

3 yorum:

Semra ünaldı dedi ki...

tebrikler genç ve amatör seo :)) üslubunuz çok hoş, umarım ne sizin çalışmalarınız ne de bizim çalışmalarımız tesadüfe riske edilecek kadar bilinçsizce icra edilmez...

Semra ünaldı dedi ki...

yorumuma cevap olarak yazdığınız bu yönetmeliğin manası nedir ?

Adsız dedi ki...

Teşekkürler Semra Hanım. Haklısınız umarım dediğiniz gibi olmaz. Bu arada 2. yorumunuzu anlayamadım ?

Yorum Gönder